Blog

Jmenuju se Lenka a módu mám v krvi

16. 11. 2018

Vážně. Dědičné totiž nejsou jen vrásky a zlozvyky, za které dodnes alibisticky viníme celý náš příbuzenský klan, včetně tety, kterou jsme viděly kdysi dávno před začátkem školní docházky. Já měla to štěstí, že jsem do vínku od prababičky dostala oči se smyslem pro krásu.

Láska k materiálům, různým látkám a střihům ve mně koluje už od malička.

Při volbě povolání byl obor design jednoznačnou cestou. Ačkoliv jsem se původně věnovala spíš designu interiérů, moje srdce vždy spíš tíhlo k módě. Práce s lidmi mě vždy neskutečně bavila a co vám budu povídat… I když nábytek může mít taky duši, mnohem raději pracuji s tou lidskou. V čem spočívá to kouzlo? Mám jedinečnou schopnost nahlédnout pod masky a role lidí, dostat se k jádru člověka a odstranit bariéry, které ho oddělují od jeho přirozeného autentického já. Objevuji krásu, která je občas uložena sakramentsky hluboko. Světu ji pak ukazuji pomocí módy, stylu a znovunalezeného sebevědomí. Jsem osobní stylistka.

Nápad jménem Ateliér stylu & butik

Představte si, že jako já několik let skoro denně běháte po obchodech, nákupních centrech a svým klientkám se snažíte dokázat, že nakupování může být i zábava. V cestě vám však stojí nekvalitní zrcadla, nelichotivé osvětlení, hlasitá hudba a miniaturní kabinky, kde se každá cítíme jako velryba. Tyhle věci prostě neovlivním, nebo ano? ANO, v hlavě se mi začal rodit nápad! Vytvořím místo, kam se ženy na nákupy budou vracet rády. Řekla jsem dost všem těm faktorům, které nám z nakupování dělají noční můru. Vytvořila jsem jedinečný koncept Ateliéru stylu & butiku. Vytvořila jsem prostor, který je inspirující, krásný a budete se zde cítit hýčkané. Ale co vám budu povídat, přijďte to zažít na vlastní kůži. 🙂

Kousek Itálie na Palačáku

Mé “malé” království, které má asi 100 čtverečních metrů, najdete jen několik kroků od Palackého náměstí. Pravidelně ho zásobuji tím nejlepším, co lze ve světě módního průmyslu najít. Ze slunné Itálie vozím krásné oblečení, které padne českým ženám, lahodné prosecco a výbornou kávu. Důvodů, proč mě navštívit, je tedy hned několik.

Těším se na vaši návštěvu milé dámy!

XOXO Lenka 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

třináct − dva =