Blog

Pomáháme ženám tvořit šatník, který budou milovat – Koncept Indivine

Příjemné prostředí, italská kvalita, osobní přístup a odborníci na slovo vzatí. Asi tak nějak vypadá představa dokonalého módního butiku. Představa, kterou stylistka Lenka Zelenohorská uvedla v praxi. Znáte ten pocit, kdy stojíte…

26. 01. 2024
Více

Cesta k sebevědomí a stylu: Jak inovativní koncept INDIVINE pomáhá českým ženám najít svou módní identitu

Jistě vám někdy prolétlo hlavou: „Nemám co na sebe. Nebaví mě nakupovat. Běhám z jednoho obchodu do druhého a nic tam není…“ Právě s těmito problémy se dennodenně setkává tváří v tvář stylistka Lenka Zelenohorská u svých klientek a klientů a pomáhá jim je řešit.

04. 10. 2023

Nejlepší dárek pro ženu

Pánové, představte si situaci, že si chcete jít koupit nový fotbalový míč a přemýšlíte kam.  Někdo vám řekne o neznámém, ale zaručeně skvělém místě. Přijdete tam a přivítá vás Cristiano…

22. 11. 2021

Signál zachycen. Ve vzduchu je změna.

  Chci se s vámi podělit o to co se teď děje. Píšu to v době, kdy začíná jaro, letos tak dlouho očekáváné. Už od února cítím, že je ve vzduchu změna….

14. 05. 2021

Stačí jen malé množství oděvů k vytvoření ideálního šatníku. Jak kombinovat oblečení podle unikátního modelu Kapsle 3-2-1?

V minulém díle jsem vám dala návod, jak se podívat do svého šatníku, abyste mohli rozpoznat základní obrysy svého osobního stylu. Pokud jste tak udělali, zbyly vám v šatníku ty kousky, které jsou pro vás oblíbené a slušivé. Možná jste zjistili, že některé oblečení je již obnošené, a je potřeba jej obměnit a některé není s čím zkombinovat. Dalším krokem, který vás povede k šatníku, který budete milovat, je mít šatník kombinovatelný, tak aby byl maximálně využitelný a efektivní.

05. 09. 2019

Chcete přijít za mnou do ateliéru nebo jít nakoupit do butiku, ale máte obavy? Poslechněte si rozhovor se mnou.

Víte, dámy, co jsem už několikrát slyšela? Že když za mnou chcete poprvé přijít do Ateliéru a nebo si poprvé nakoupit do butiku, tak se trochu bojíte. Rozumím tomu!

25. 07. 2019

Tipy a inspirace v oblékání do práce v horkém létě

V létě jsou obchody plné barevných šatů, šortek, topů a žabek. Jenže to, co se hodí na pláž či procházku, nemusí být to pravé do zaměstnání. Pravidla oblékání se nyní rozvolňují, a lidé často tápou s vhodným výběrem. Hlavně v horkém období můžete snadno „ujet“. A proto jsem pro vás připravila pár tipů a inspirací, jak se obléknout do práce v letním období.

17. 07. 2019