Blog

Nejlepší dárek pro ženu

22. 11. 2021

Pánové, představte si situaci, že si chcete jít koupit nový fotbalový míč a přemýšlíte kam.  Někdo vám řekne o neznámém, ale zaručeně skvělém místě. Přijdete tam a přivítá vás Cristiano…

Pánové, představte si situaci, že si chcete jít koupit nový fotbalový míč a přemýšlíte kam.  Někdo vám řekne o neznámém, ale zaručeně skvělém místě. Přijdete tam a přivítá vás Cristiano Ronaldo s půllitrem plzeňského v ruce 😊 Sám vám míče předvede, doporučí a vysvětlí, proč zrovna ten nebo ten. Vy jste nadšení a už nechcete chodit někam jinam.

Usmíváte se? Nevím, jestli je to trefná metafora, ale klientky mi říkají, že se u mě cítí stejně. Minulý týden jsem mluvila s manželem jedné mé klientky a on mi tak krásně děkoval. Že je jeho žena moc spokojená, že si chválí i mě 😊 a že jí přestaly problémy s oblékáním. Přitom to byl on a byl to jeho nápad, že zkusil něco nového a koupil jí poukaz na mé služby. Mě se jeho slova moc líbila a poprosila jsem ho, aby napsal jakýsi „vzkaz“ i dalším mužům, které své drahé polovičky milují a chtějí, aby se cítili krásně. Tady je.

Vzkaz mužům od Martina:

Dobrý den, pánové, jmenuji se Martin a chci vám dát doporučení na skvělý dárek pro vaši ženu. To, co uslyšíte je jedinečné a já osobně nevím o jiné takové možnosti v Praze. Ani vlastně v české republice. Je to moje osobní zkušenost a moje žena téhle možnosti využívá pravidelně, již několik let.

Jak asi tušíte, tak mluvím o nakupování oblečení. Jak jsem se dozvěděl, tak ženy nakupování oblečení nemají rády. Chápete to? Já si myslel, že to milují! Většina z nich neví, jaký má styl, kam má jít nakupovat, neumí oblečení zkombinovat, nesnáší malé kabinky v obchoďáku, do toho ta děsná hudba, co tam hraje a znuděné prodavačky, které kolikrát ani nejsou radši vidět. Do toho nabídka oblečení v takové míře, že už se v tom nedá ani orientovat a o kvalitě ani nemluvím. Já mám pro vás řešení.

Existuje místo, které vytvořily ženy tak, aby bylo podle jejich představ. A vy o tom místě teď víte a můžete tam vaši ženu poslat. To je skvělé! To místo je v Praze. Ale to nevadí, i my jezdíme z jižních Čech. To místo se jmenuje Ateliér stylu Lenky Zelenohorské. Já vám slibuji, že tady bude vaše žena hýčkána, prožije péči, kterou si určitě zaslouží a konečné pozná, že nakupování může být i zábava. Jako většina holek si to tam zamiluje. Chlapi sedněte a podívejte se na www.lenkazelenohorska.cz Je tam nabídka možností jak konzultací o módním stylu a šatníku, tak třeba jen přijít na nákup. Vše je privátní. Takže tam bude vaše žena sama nebo třeba s kamarádkou. Já jsem na začátku koupil manželce dárkový poukaz GOLD a trefil jsem se perfektně. Ale na výběr je víc možností.

Zkrátka letošní Vánoce se nakupují dárky pro ženy u Lenky Zelenohorské. Najděte odvahu a kupte jí něco, co fakt nečeká.

Držím vám pěsti při lovení dárků a Lence ještě jednou děkuji

Martin

Tak takhle to u mě vypadá 😊 A mohu vám zaručit, že téměř polovina klientek ke mně přichází právě díky svým mužům, kteří své ženy poslouchají, a dokázali najít řešení na jejich trápení. Zavolejte mi, pokud chcete pro svou ženu vybrat ten správný dárkový poukaz. Poukaz i s průvodním dopisem vám zašlu poštou, nebo si jej můžete osobně vyzvednout osobně u mě v Ateliéru.

Těším se na spolupráci a přeji vám krásné Vánoce

Vaše Lenka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

16 − dva =