Blog

Signál zachycen. Ve vzduchu je změna.

14. 05. 2021

  Chci se s vámi podělit o to co se teď děje. Píšu to v době, kdy začíná jaro, letos tak dlouho očekáváné. Už od února cítím, že je ve vzduchu změna….

  Chci se s vámi podělit o to co se teď děje. Píšu to v době, kdy začíná jaro, letos tak dlouho očekáváné. Už od února cítím, že je ve vzduchu změna. Se vzrušením jsem čekala, až to přijde a věděla jsem, že to bude krásně čerstvé a jiné.

Teď se to stalo, probouzíme se! Už několik týdnů mi volá spousta žen, nových klientek. Říkají mi, že prošly “nějakou” změnou a chtějí to vyjádřit i v novém oblečení. Jsou nadšené, jsou rozhodnuté a znějí sebevědomě. A samy si mě našly. Říkají mi, že už nechtějí jít do obchodních domů, že opravdu nezvládají si v tomto prostředí vybrat to správné oblečení, chtějí při nakupování poznat individuální přístup a nové značky oblečení. Začaly si uvědomovat, že potřebují nový pohled a radu a sebraly odvahu si mě najít a zavolat. Z každé takové návštěvy odchází vždy nadšená žena, která sama sobě opakuje několikrát, že tohle je to, co hledala, a že je škoda, že už to neudělala dávno! To je tak milé! Tímto vás chci jen ubezpečit, že takových žen, které chtějí vypadat skvěle a jen potřebují jistotu a inspiraci, jak se dobře obléknout je mezi vámi mnoho. Právě pro vás tu jsem!

 Mám z toho velkou radost a cítím, jak kdyby ta myšlenka, se kterou jsem Ateliér & butik zakládala, byla pochopena!!!

Internet je plný negativních zpráv, ale já vám chci poslat pozitivní zprávu, ŽE SE PROBOUZÍME ️
Jak to cítíte vy? 
Už zase žijeme!
Lenka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × 4 =